RadioKootwijk#2.jpg
Als het winter wordt

In augustus 2012 verkenden wij op uitnodiging van Staatsbosbeheer het voormalig zendgebouw Radio Kootwijk en de omgeving: wij stelden vragen, keken rond, maakten notities, stippelden routes uit, zagen herten, staarden uit het raam en schreven teksten.

Hoewel nog volop in ontwikkeling zijn de eerste contouren duidelijk. Deze vertellen we graag. Samen met Staatsbosbeheer Radio Kootwijk creƫrt DeWereldStaatStil een winterfestival in en rondom het zendgebouw, waarin bezinning centraal staat, waarin kunstenaars je meenemen in hun projecten, waarin je de schemering meemaakt, waar je jezelf en anderen ontmoet en waarin je terug en vooruitkijkt op het eigen leven in de stilte van de duisternis, die je raakt.

Het Winterfestival DeWereldStaatStil op Radio Kootwijk zal naar verwachting plaatsvinden in december 2014

Comments are closed.

Reacties
Zoeken